Merkemateriale

Termoplast, veimerkemaling, eller RollGrip. Vi leverer oppmerking med flere materialer.

Termoplast

Kanskje har du sett en lastebil med en stor gryte bakpå? Oppi den gryta varmes termoplast opp til 210 grader, så ikke stikk fingeren nedi!

Termoplast kommer i pulver som blir flytende etter oppvarming. Dette materialet brukes på de aller fleste veier og utendørs parkeringsplasser landet over. Dette er et tyktflytende materiale med lang holdbarhet. Termoplast har faktisk glassperler i seg for refleksjon og synlighet slik at du kan se oppmerkingen bedre!

Veimerking

Veimerkemaling brukes på mindre trafikkerte parkeringsplasser og veier, det brukes også på alle flyplasser. Malingen egner seg bedre på underlag som betong og mindre parkeringshus/kjellere hvor det er vanskeligere å komme til med større utstyr som trengs for Termoplast. Malingen har ikke like god holdbarhet som termoplasten, men er et billigere alternativ.

RollGrip

RollGrip er et flytende to-komponent materiale som blant annet blir brukt på sykkelveier flere steder. Dette materialet egner seg godt for større arealer og har god friksjon og god holdbarhet. Ser du en rød sykkelvei eller en blå gangvei kan det godt være at det er merket opp med RollGrip.