Om oss

Vi er en av landets største leverandører av veimerking. Ze Bra merker vei fra Lindesnes til Nordkapp og gruppen består i dag av selskapene Ze Bra Vei AS, A-Merking AS, Agder Vegmerking AS og Ze Bra Verksted AS.

Vi har jobbet med veimerking siden 1948

Ze Bra gruppen tilbyr nå alle produkter og tjenester innen veimerking, plassoppmerking, fresing av asfalt og verkstedtjenester for storbil. Vi har historie tilbake til 1948 og er den største i landet med kapasitet, utstyr og antall meter lagt ut i året. Våre medarbeidere har lang erfaring og høy kompetanse, og leverer de beste tjenestene innen trafikksikring, planlegging og prosjektering.

Ze Bra Vei AS leverer tjenester innenfor alt av veimerking og består i dag av de tidligere firmaene Cleanosol AS, Vegamalun AS og Merking og Sikring AS. Ze Bra Vei har hovedkontor i Moss og en avdeling i Trondheim.

A-Merking AS ble en del av Ze Bra gruppen i 2020. A-Merking er spesialister innen plassoppmerking og leverer et vidt spekter av forskjellige typer oppmerking og produkter. A-Merking har hovedkontor i Romerike og en avdeling i Trondheim. Ta en titt på A-Merking sin hjemmeside her: www.a-merking.no

Agder Vegmerking AS leverer alt av oppmerking og formerking. Agder Vegmerking har hovedkontor på Froland i tidligere Aust-Agder og kan hjelpe deg med ditt oppmerkingsprosjekt i hele Agder og Vestfold og Telemark. Ta en titt på Agder Vegmerking sin hjemmeside her: www.agdervegmerking.no

Ze Bra Verksted AS ligger i Trysil og leverer verkstedtjenester med fokus på storbil. Trysil Diesel AS har blitt en del av Ze Bra Verksted AS, og kan i dag hjelpe deg med et vidt spekter av verkstedtjenester. Ze Bra bygger et helt nytt storbilverksted som vil inkludere storbilvask og stå klart sensommeren 2022.

Ta gjerne direkte kontakt med våre driftsansvarlige angående ditt prosjekt

Ze Bra Vei AS

Avdeling Moss

Svein G. Dahl

Daglig leder

Avdeling Heimdal

Ze Bra Verksted AS

Linn-Beate Stenbrenden

Daglig leder

Bjørn Nyskog

Innkjøpsansvarlig

A-Merking AS

Agder Vegmerking AS

Ze Bra Maskin AS

Ze Bra Eiendom AS

Agder Vegmerking AS

Ze Bra Maskin AS

Ze Bra Eiendom AS

ISO-sertifisert